SCI Logo

Kick-off i Hirtshals – mars 2024

Fantastisk kick-off på SCI-projektet – nu er vi for alvor i gang!

Vi havde 2 intense dage med et fuldt program. Udover praktiske projektinformation fra Lead Partner Skagen Uddannelsescenter og Koordinerende Partner Sotenäs Kommun, blev vi alle introduceret til det formelle programarbejde, afrapportering og økonomi af Andreas Graesdal Zilcken og Daniel Petterson fra Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak Sekretariatet.

Programmet bød også på 2 spændende eksterne oplæg:
Hanne Skovby GreenPort North gav os et spændende indblik i deres mange aktiviteter, hvor sektorkobling og smarte energisystemer er i fokus.
Et nøgleelement for SCI-projektet er cirkularitet, og Nick Kristensens biomega® interessante præsentation om cirkulær forretningsmodel, passede perfekt ind i programmet.

En stor tak til Linn Indrestrand for stort engagement til kick-off planlægning og ikke mindst for at vise rundt på jeres spændende arbejdsplads Port of Hirtshals – Hirtshals Havn! Det bliver interessant at følge havnens udvikling igennem projektperioden, og se hvordan I benytter ikke bare de eksisterende rammer, men også tager den kommende havneudvidelse i en bæredygtig og cirkulær retning

Tusind tak til Mette & Co hos Nordsøen Forskerpark for uundværlig hjælp til kick-off planlægning samt et flot værtskab ! Inspirerende rammer og stor oplevelse at besøge Nordsøen Oceanarium.

Og naturligvis TAK til alle partnere i SCIprojektet for at tage turen til Hirtshals. Engagement og nysgerrighed gav gode snakke.

Grundstenen til et godt & stærkt partnersamarbejde i projektperioden blev lagt i Hirtshals – lets go!

Välj språk 🌐